Huurwoning

Wilt u een woning huren?

Een overzicht van huurwoningen van woningcorporaties in West-Friesland vindt u op Woonmatch West-Friesland. Om te reageren moet u zich eerst inschrijven. Dat kan via de website van de woningbouwvereniging in uw gemeente. Het kan zijn dat er eisen worden gesteld aan uw inkomen. Ook particulieren en makelaars verhuren woningen. Kijk op Funda voor huurwoningen in de buurt.

Woonmatch West-Friesland

Funda - huurwoningen

Kunt u de huur niet meer betalen?

Misschien kunt u geld krijgen van de gemeente. Vul het contactformulier in van 1.Hoorn en maak een afspraak voor een adviesgesprek. Mogelijk krijgt u ook meer huurtoeslag.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Gemeente Hoorn

Bezoekadres

Nieuwe Steen
1
1625 HV
Hoorn

Postadres

603
1620 AR
Hoorn
Wilt u reageren op een woning van een woningcorporatie?

Zorg dat u staat ingeschreven. Zo vergroot u uw kansen op een woning.

Via de website van de woningcorporatie in uw gemeente komt u op Woonmatch. Op Woonmatch staan ook woningen in andere gemeenten in West-Friesland. Lukt het inschrijven niet? Neem dan contact met ze op. Na uw inschrijving kunt u reageren op woningen van 8 woningbouwcorporaties in West-Friesland.

Lukt het niet om een woning via de woningcorporatie te vinden?

Op websites als Pararius en de Huislijn vindt u huurwoningen bij makelaars en particulieren. U kunt ook naar een makelaar gaan. Soms zijn hier extra kosten aan verbonden. Lees daarom eerst de voorwaarden. U kunt ook proberen van woning te ruilen.

Waarover wilt u iets weten?