Oplopende schulden

Stapelen uw schulden zich op?

Zorg dat u het overzicht niet kwijtraakt. Maak alle post direct open. Leg rekeningen en bankafschriften op datum en soort bij soort. Zo weet u wanneer u wat moet betalen. Met sites als het Huishoudboekje, het Nibud of Afas Personal houdt u online uw inkomsten en uitgaven bij. Voor jongeren is er Nibud voor Scholieren. Zo ziet u meteen waar uw geld blijft. Stop met uitgaven die niet echt nodig zijn. Krijgt u een rekening of een aanmaning? Bel de schuldeiser en vraag of u in delen mag betalen. Lukt dat niet? Vraag dan om uitstel van betaling.

AFAS Personal - online kasboek

Het Huishoudboekje

Nibud

Telefonisch bereikbaar: ma t/m vr 9.00 - 13.00 uur.

19250
3501 DG
Utrecht

Nibud voor Scholieren

Komt u er zelf niet uit?

Vul het contactformulier van de gemeente in. Geef aan dat u een gesprek over schuldhulpverlening wilt aanvragen. In dat gesprek bekijkt de medewerker of de gemeente u kan helpen. U kunt advies krijgen over hoe u kunt rondkomen en hoe u uw uitgaven kunt plannen. De gemeente kan u misschien ook helpen om afspraken met uw schuldeisers te maken in een schuldregeling. Deze hulp is gratis. Het doel is dat u binnen drie jaar geen schulden meer heeft.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Gemeente Hoorn

Bezoekadres

Nieuwe Steen
1
1625 HV
Hoorn

Postadres

603
1620 AR
Hoorn
Ben je jong en heb je schulden?

Nibud voor Scholieren staat vol tips over omgaan met geld. Kijk ook op de websites Wijzer in geldzaken, Klikvoorhulp, Uit de schulden en Zelf je schulden regelen.

Wil je een hulpverlener spreken? Bel dan naar maatschappelijk werk en maak een afspraak. Je kunt ook een bericht sturen via de website.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

MEE & De Wering

Telefonisch bereikbaar: ma t/m vr 9.00 - 12.00 uur.

Koopvaarder
1
1625 BZ
Hoorn
NL

Nibud voor Scholieren

Uit De Schulden

Een website van SchuldHulpMaatje.

Wijzer in geldzaken

Zelf je schulden regelen